Nu besteld, dinsdag in huis. Geen verzendkosten boven € 49,- *
 

Ka Race 2016

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 734,00

€ 524,00

Snel overzicht

De KARace set-up, met 8 carbon/composiet latten en 4 cambers, is een volbloedig professioneel race zeil dat maar voor een enkel doel is gecreëerd en dat is om te winnen. We hebben geen enkel compromis gesloten bij het ontwerpen van dit zeil!
De kracht onderin het zeil geeft enorme power en acceleratie, terwijl het gladde profiel bovenin de drag tot een minimum beperkt, met als resultaat een grenzeloze top snelheid. Een relatief hoog spanningsniveau in het zeil gecombineerd met de carbon/composiet latten en 4 cambers garandeert een stabiliteitsniveau van het drukpunt in het zeil dat je eigenlijk zelf eerst zou moeten voelen om het te kunnen geloven!

We hebben er dit seizoen met opzet voor gekozen om geen grote radicale veranderingen in de zeilen aan te brengen. In plaats daarvan hebben we ervoor gekozen om de zeer succesvolle designs van 2015 verder te verbeteren door middel van een aantal kleine tweaks en aanpassingen, die samen het prestatie niveau van deze zeilen tot een nog hoger niveau hebben gebracht. Het resultaat is een lichter en zachter gevoel met iets minder trekkracht van bovenaf, wat ervoor zorgt dat een lock-down van het zeil makkelijker uit te voeren is, speciaal in ruiger water. Extra hightech materialen bovenin de luff sleeve hebben hun impact gehad op de mast buiging en de leech twist om dit lichtere gevoel tot stand te brengen, verbeterde acceleratie, snelheid en stabiliteit.

We hebben extra luff toegevoegd onderaan wat de stabiliteit zeer ten goede is gekomen, en bovendien zorgt de grotere luff curve voor een voller profiel onderaan in het zeil, wat op zichzelf weer een grote verbetering van de low-end en eind snelheid tot gevolg heeft.
De meest opvallende verandering ten opzichte van het 2015 model is de toevoeging van het hightech 2 mm dik tri-axiaal laminaat X-ply in het bovenste leech gedeelte waardoor het swing weight nog verder verminderd is.

Al onze racezeilen zijn te varen op zowel RDM als SDM masten; standaard worden de zeilen 6.3 en groter geleverd met SDM cambers en de 5.5 met RDM cambers. Een RDM conversie cam set is los verkrijgbaar.

Letop!! Pre-order ze worden verwacht ergens in maart.

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

€ 734,00

€ 524,00

Productbeschrijving

Ka Race 2016


Ka Race 2016 specs