Nu besteld, donderdag in huis. Geen verzendkosten boven € 49,- *
 

Vaavud Sleipnir Smartphone windmeter

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,95

Snel overzicht

De nieuwe windmeter van Vaavud de Sleipnir Smartphone windmeter is nu verkrijgbaar. Ook deze windmeter net als de Vaavud Mjolnir is te gebruiken samen met een Smartphone (zie lijst hieronder). Perfect voor windsurfen, zeilen, paragliding en kitesurfen omdat het gewoon op uw telefoon geklikt kan worden. U download de gratis Vaavud App via de App store en/of Google Play en volg de instructies op het scherm, plaats de Sleipnir windmeter op uw mobiele telefoon en u kunt de windsnelheid en windrichting meten. Eenheden: bft, m/s, km/h, mph, knots. opberghoes meegeleverd.

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Vaavud Sleipnir Smartphone windmeter


De Sleipnir windmeter is 6,5 cm lang en breedste stuk 4,5 cm en weegt maar 12 gram. Door de handige klipje zit de winmeter stevig tegen u mobiel. Er zit ook een handige opberghoes bij de windmeter.


Handleiding Vaavud Sleipnir:
Download de gratis "Vaavud App" en volg de instructies op het scherm, u moet je aanmelden dit kan automatisch met facebook of handmatig. Zorg daarna dat uw volume van de telefoon vol aanstaat en u bent klaar om te meten. veel plezier met uw vaavud windmeter!


Vaavud Sleipnir welke mobiel

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Jet Specs zwart - Seaspecs

Jet Specs zwart - Seaspecs

€ 49,95