Nu tijdelijk 10% korting op alle producten


 Nu besteld, zaterdag in huis. Geen verzendkosten boven € 49,- *
 

Turfdog Freemove

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 549,00

Snel overzicht

De TurfDog land windsurfboard is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste standaard. Het Turfdog board is ver doorontwikkeld om net als een windsurfboard op het water te presteren. Het gecontroleerd kunnen sturen wordt niet alleen bereikt door de druk die de bestuurder met zijn hakken en tenen geeft, maar ook door de positie van het zeil, de druk van de mastvoet en het evenredig verdelen van de bestuurder zijn/haar gewicht. Een combinatie van voornoemde aspecten geeft het sensationeel gevoel van windsurfen, met minder wind benodigd waarbij het op elk niveau een plezier is met de TurfDog te surfen/trainen.


Al met al, betekend het dat wanneer het weer gaat waaien, u door de TurfDog op niveau, vaak zelfs nog beter dan voorheen, het water op kunt. Niet meer wennen of aclimatiseren.

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Turfdog Freemove


The board for all, this board is for all riders seeking to improve windsurfing techniques, blast and learn new maneuvres. Whether it be; waterstarts, carve gybes, or upwind 360s this board takes you through the learning curve, reacting similar to a 90-130 litre windsurf board.


This new model has improved carving and straight line performance due to the change to the rear wheel locations.


The Freemove has a selection of mast foot positions, which allow tuning and give the board the capability of being used for tacking maneuvres.


Maximum rider weight 95kgs