Nu tijdelijk 10% korting op alle producten


 Nu besteld, vrijdag in huis. Geen verzendkosten boven € 49,- *
 

Burning Ice windsurfboard

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 599,00

Snel overzicht

De techniek van ice surfboarden is vrijwel gelijk aan windsurfen op water, alleen bij ice surfboarden worden ijzers als vin gebruikt. Er worden twee ijzers meegeleverd met een verschillende hoogte, zodat je het juiste ijzer kunt gebruiken afhankelijk van de hoeveelheid sneeuw die er op het ijs ligt. Op het board kan de eigen mastvoet en het eigen zeil geplaatst worden, en dan is het een kwestie van ‘plug & play’! Het grote voordeel van de ice surfboards Burning Ice, exclusief verkrijgbaar bij webwinkel Perfectwind.nl, is dat eenzelfde ervaring vereist is als bij windsurfen. En omdat je met één ijzer surft is slecht ijs geen probleem. Dit board schuift namelijk over het ijs heen, in tegenstelling tot de driehoek zelfbouw ijsboards die vaak gebruikt worden.

Iedereen kan ice surfboarden, van jong tot oud. Met ice surfboarden worden zeer hoge snelheden behaald, waardoor het aan te raden is voor de veiligheid een helm te dragen. Perfect Wind heeft momenteel drie verschillende flitsende boards van Burning Ice in de collectie, in de kleuren rood, zwart en blauw.

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Burning Ice windsurfboard


The "Burning Ice" Windsurfboard is designed for windsurfing on ice. With 2 steel fins, one for ice and one for snow (on the ice).


U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Burning Ice Black windsurfboard

Burning Ice Black windsurfboard

€ 599,00
Burning Ice Blue windsurfboard

Burning Ice Blue windsurfboard

€ 599,00