The World Kite and Windsurfing Guide

Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
15 beoordeling(en)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,90

The World Kite and Windsurfing Guide boek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
vlotte levering Review door Geert
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Heldere beschrijving op de site, vlotte levering, nette prijs. (Geplaatst op 07-07-2015)
Kite & Windsurfing Guide - World Review door Christian
Afhandeling
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Mooi boek!
Een beetje beperkt in de bestemmingen rond de wereld, dus kan zeker nog uitgebreid worden in de toekomst. Maar het is een heerlijk boek om in weg te dromen over je volgende epic trip ;-) (Geplaatst op 06-01-2014)
Snelle service, Review door Karin
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Snelle service, prima verzendingen keurig product! (Geplaatst op 29-12-2012)
Goed verpakt Review door Joris
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Als verjaardagskadootje had ik last-minute een boek over kitesurf plekken nodig. Perfect Wind had het perfecte boek en kon ook direct leveren. Ik heb het boek zondagavond besteld en dinsdag lag het in mijn bus!

Zeer snelle levering - Goed verpakt - Vrijwel direct antwoord op mijn vragen per mail, zelfs op zondag! (Geplaatst op 22-11-2012)
Snel Review door Jp
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Prachtig boek :-) (Geplaatst op 20-11-2012)
Moet die een titel hebben dan? Review door Wat wordt hier bedoeld?
Afhandeling
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Het boek was een verjaarsgeschenk voor onze zoon. Hij had dit boek al jaren op zijn verlanglijstje staan en is er reuze mee in z'n schik. De afbeeldingen zijn scherp, helder en mooi. Een mooi boek. Voor hem een schot in de roos! (Geplaatst op 09-06-2012)
Kite and windsurfing guide world Review door Seacontractors
Afhandeling
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Top!!! (Geplaatst op 02-03-2012)
alles voor de wind Review door tina
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Supersnelle levering.... zelfs naar een adres in België (Geplaatst op 14-12-2011)
Awesome Review door Chris
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Afhandeling
De service was prima. mooi optijd binnen gekregen. Prijs is natuurlijk altijd een beetje moeilijk. maar ik had het er voor over.
Het boek zelf is SUPER TE GEK! het is een tijdloos boek over de beste surfspots in de hele wereld. dus mocht je nog van plan zijn buiten europa te reizen dan is dit echt een fantastische musthave! je weet in elk continent waar je heen moet om vet te knallen! Als je alleen in europa blijft is de windsurf guide van europa ook beschikbaar! Hang Loose! (Geplaatst op 01-11-2011)
Perfect wind, Perfect Review door Carla
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Zeer professioneel en betrouwbaar! Waanzinnige boeken, kijken er dagelijks in. (Geplaatst op 02-07-2011)

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: The World Kite and Windsurfing Guide

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending