10% korting bij aankoop van 2 of meer Dashboard Hula Doll of 2 en meer Seaspecs zonnebrillen. Deze actie is tot 31 oktober geldig.
 

The Kite and Windsurfing Guide Europe nieuwe druk

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,90

Snel overzicht

The Kite and Windsurfing Guide Europe nieuwe druk 


"Een echte 'must have' reisgids voor elke Kite- en Windsurfer" 
"Elk jaar weer een genot om al bladerend door het reisgids onze vakantie spot uit te zoeken" 

De populaire The Kite and Windsurfing Guide Europe boek is nu opnieuw uitgebracht  in een geheel herziene editie: meer dan 40.000 kilometer kustlijn, 17 landen en een uitgebreid 2500 kite en windsurfspots - dat is 50% meer dan voorheen. Het nieuwe Europa Guide staat bol van de nauwkeurige lokale kennis van wind en golven, plus de condities op het water en aan wal. Geïllustreerd met meer dan 1200 adembenemende beelden van het continent toonaangevende surf fotografen en gedetailleerde kaarten van elke regio, het biedt ook reisinformatie over de landen en de inwoners plus kite- en windsurf scene. Ook het meteorologie en oceanografie komt per continent aan bod. Een ongeëvenaarde 464 pagina's met informatie en inspiratie, The Kitesurfen and Windsurfen Guide Europe is een must have reisgids. Er is ook een nieuwe Kitesurf Handboek uit >>


Voor de "The World Kite and windsurfing Guide" klik hier >> 

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

De populaire The Kite and Windsurfing Guide Europe boek is nu opnieuw uitgebracht  in een geheel herziene editie: meer dan 40.000 kilometer kustlijn, 17 landen en een uitgebreid 2500 kite en windsurfspots - dat is 50% meer dan voorheen. Het nieuwe Europa Guide staat bol van de nauwkeurige lokale kennis van wind en golven, plus de condities op het water en aan wal. Geïllustreerd met meer dan 1200 adembenemende beelden van het continent toonaangevende surf fotografen en gedetailleerde kaarten van elke regio, het biedt ook reisinformatie over de landen en de inwoners plus kite- en windsurf scene. Ook het meteorologie en oceanografie komt per continent aan bod. Een ongeëvenaarde 464 pagina's met informatie en inspiratie, The Kitesurfen and Windsurfen Guide Europe is een must have reisgids.


Aanbevolen landen : Ierland, Verenigd Koninkrijk , Noorwegen , Zweden , Polen , Denemarken , Duitsland , Nederland , België , Frankrijk , Spanje , Portugal , Italië , Griekenland , Turkije , Marokko en de Canarische eilanden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

The World Kite and Windsurfing Guide

The World Kite and Windsurfing Guide

€ 49,90