Jet Specs zwart - Seaspecs

Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
10 beoordeling(en)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

sport zonnebril

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenbeoordelingen

10 artikel(en)

per pagina
Fijne bril Review door Klant
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Heb zelf nooit brillen op dus moest wel even wennen aan de bril, maar hij is perfect voor op het water. Door het bandje wat u kan aantrekken past hij goed en raak je hem minder snel kwijt. Heb nu geen rode en branderige ogen meer na het surfen. (Geplaatst op 14-07-2015)
speciale surf-zonnebril Review door Dagny
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Snelle levering, snelle klantenservice via chatmogelijkheid (ook `s avonds laat), goede prijzen, leuke aanbiedingen, duidelijke communicatie (ook via social media). (Geplaatst op 23-01-2013)
Top bril Review door Paul
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Top bril en service!!! (Geplaatst op 22-11-2012)
Prima bril Review door Prinsie
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Prima bril, goede kwaliteit en makkelijk te stellen. (Geplaatst op 24-04-2012)
Top brilletje. ! Review door Christiaan
Afhandeling
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Vorige week eentje in gebruik genomen. Hele week op het water op gehad. Top brilletje. ! (Geplaatst op 29-01-2012)
Tevreden Review door Stijn
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Zeer goeie service en snelle levering. Bril werd ruimschoots op tijd geweest. Kwaliteit van de bril is uitstekend. Op zoek naar een bril? Zoek niet langer! (Geplaatst op 27-08-2011)
kwaliteit Review door Joke de Boer
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Uitstekende service. Ik had aangegeven dat ik de bril op zou halen. Gezien de afstand kreeg ik een mailtje of dit de bedoeling was. Nee. afstand veel te ver weg.
Aangegeven dat het verzonden moest worden. Dit vindt ik een uitstekende service.
Tevens wordt de bril snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding van de bril is ook goed.
Dit bedrijf raad ik u zeker aan om spullen te bestellen.

Joke de Boer (Geplaatst op 03-07-2011)
Super zonnebril Review door freedomsurfer
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending
Net gekocht en al heel grote fan zit perfect op mijn hoofd,niet te zwaar en zelfs te dragen bij bewolkt weer gebruik hem dagelijks op de fiets en om te kiten en te surfen is deze bril gewoon de max ,had hem al veel vroeger moeten kopen als ik wist wat ik nu weet . (Geplaatst op 23-05-2011)
fijn ding Review door nav
Recent een nieuwe bril aangeschaft. Erg fijn bij het kiten. Naast een beter zicht helpt het ook tegen de spray en maakt het kijken tijdens regenbuien erg makkelijk.
Aanrader!! (Geplaatst op 28-09-2010)
Top zonnebril! Review door Jv/dMeij
Al jaren een groot fan van de de Seaspecs. Gebruik ze zelf voor kite-surfen, maar heb ze ook gebruikt met waterskiën, windsurfen en gewoon tijdens zwemmen in zee.
Door het verstelbare bandje achterop je hoofd blijven ze zitten waar ze zitten en zelfs met een flinke crash in zee tijdens kite-surfen gaan ze nergens heen. Sluiten goed af zodat je geen valse licht inval hebt en zijn voldoende donker om tegen de zon in te kijken naar je kite.
Al met al zeer tevreden over deze zonnebrillen! (Geplaatst op 20-09-2010)

10 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Jet Specs zwart - Seaspecs

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Afhandeling
Prijs
Verzending