Let OP!! Opheffingsuitverkoop. Tijdens de opheffingsuitverkoop kunt u producten niet retour sturen en of ruilen.
 

Handleiding Skywatch Windoo windmeter

De Windoo applicatie installeren

Ga naar App store of de Google Play store en zoek naar Windoo. Installeer de app op uw smartphone.

Starten en configureren van de Windoo applicatie

Als de app is geïnstaleerd, zorg ervoor dat er geen vuil in de hoofdtelefoonaansluiting zit en sluit dan de Windoo windmeter aan op uw smartphone. De stekker moet volledig worden ingebracht tot hij klikt. Het kan zijn dat u het hoesje van uw telefoon moet verwijderen.
Nadat u deze heeft aangesloten start u de App en wacht even tot de Windoo module gedetecteert wordt, het model wordt automatisch herkend.
Zorg altijd ervoor dat de vorlume helemaal aanstaat, blijft hij toch kalibreren dan kan het zijn dat de "volumebegrenzing" aanstaat van uw telefoon. Ga dan naar settings en muziek en zet daar de volumebegrenzing uit. Soms duurt het toch te lang het kalibreren druk dan gewoon nog op het streepjes icoon (linksboven) en dan op live dan gaat hij het nog een keer doen en meestal lukt het dan wel.

Voor alle instellingen drukt u op het streepjes icoon linksboven en u gaat dan naar "settings", bij Measure units kunt u de eenheden veranderen voor de windsnelheid, temperatuur en druk. Bij Social Settings kunt u aan/uit zetten van wat en waar u de gegevens wil delen, ook kunt u uw naam opgeven. Die naam wordt dan ook weergegeven op de wereldkaart (Map) van Windoo.

Metingen opslaan en delen

U kunt de metingen opslaan en delen, dit doet u door op het schrijf icoontje te drukken (rechtsboven) en de verdere stappen te volgen. U kan bijvoorbeeld ook een foto toevoegen en als u in settings het delen op social media aan heeft staan kunt u direct een bericht plaatsen met al u gemeten gegevens.
Onder het tabblad History (via het streepjes icoon) vind u alle opgeslagen metingen en kunt u als nog de gegevens delen via mail, Facebook en Twitter.

Veel meet plezier met uw Windoo Windmeter!

Voor nog meer windmeters klik hier >>