Let OP!! Opheffingsuitverkoop. Tijdens de opheffingsuitverkoop kunt u producten niet retour sturen en of ruilen.
 

Handleiding Vaavud Mjolnir mobiel windmeter

De Vaavud applicatie installeren

Ga naar App store of de Google Play store voor de gratis app en zoek naar Vaavud. Installeer de app op uw smartphone.
Zorg ervoor dat uw hoofdtelefoon aansluiting schoon is en sluit uw Vaavud windmeter die u bij PerfectWind.nl heeft gekocht aan.
Start nu de Vaavud applicatie en u krijgt eerst een plaatje deze moet u naar links schuiven en dat doe je met hetzelfde met het plaatje wat erna komt. Dan komt u op het inlog / Sign Up scherm, u moet inloggen om alle mogelijkheden goed te kunnen gebruiken. U kan ook later registreren, klik dan op "skip for now" onderaan het scherm.
U kan makkelijk inloggen met uw facebook account. Na het inloggen krijgt u een aantal tips die u weg kan schuiven en klik op "Ok, got it!"

Starten met meten van de wind

Na het plaatsen van de Vaavud windmeter en starten van de app kunt u gaan meten, druk op start als u gaat meten en stop als u klaar bent met meten. De gegevens worden opgeslagen in de history van de app en online op de wereldkaart. 
Als u op het tandwiel icoon (rechtsboven) drukt komt u in de settings menu en hier kan u alle eenheden veranderen van de windsnelheid (windspeed), richting (direction), luchtdruk (pressure) en temperatuur.

De Vaavud Mjolnir windmeter zal alleen de windsnelheid meten. De Vaavud Sleipnir windmeter geeft ook de windrichting aan.

Veel plezier met uw Vaavud windmeter!

Voor meer windmeter klik hier >>