Let-Op opheffingsuitverkoop, alle voorraad artikelen in de uitverkoop OP=OP. Tijdens de opheffingsuitverkoop kunt u producten niet retour sturen en of ruilen. U bent ook zeker nog welkom in de winkel tijdens de openingstijden of op afspraak.
 

Polar Pro Filters

Polar pro Filters zijn filters voor de GoPro, deze passen op de behuizing van uw GoPro. Let wel goed op voor dat u besteld dat u de juiste filter voor de juiste behuizing koop.

Uitleg Polar Pro Filters

Er zijn twee type GoPro behuizingen, hieronder ziet u de twee behuizingen, we hebben ze even Hero 3 en Hero 3+/4  genoemd. Alle hero 3 Polar Pro filters passen dus op een Hero 3 behuizing en duikbehuizing, maar let goed op de Hero 3 behuizing wordt ook gebruikt voor de GoPro Hero 3+ bijvoorbeeld als u een LCD Bacpac of een battery bacpac heeft op uw GoPro hero 3+ of als u de duik behuizing hebt gekocht voor de Hero 3+ dan heeft u de behuizing Hero 3.

Het grootste verschil waardoor dat u kan zien of u een hero 3 behuizing of duikbehuizing hebt zijn de schoefjes op de lens.

Klik dus op de juiste GoPro behuizing hier onder, dan komt u vanzelf bij de juiste filters, twijvel u nog steeds neem dan gewoon even contact met ons op (dat kan ook rechts onderaan met de chat)