Nu besteld zaterdag in huis.* Geen verzendkosten boven € 49,- *

 

Polarizer Venture Filter GoPro Hero 3+ / Hero 4

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95

Snel overzicht

Polarizer Venture Filter GoPro Hero 3+ / Hero 4


De Hero3+/ Hero 4 Venture Polarizer is ontworpen om de verblindende glans van bijvoorbeeld water, sneeuw of de lucht tegen te gaan. De filter verbeterd het contrast, de kleurverzadiging en gaat overbelichting tegen.


- Reduces Glare and Prevents Overexposure
- Glass Lens For Superior Scratch Resistance
- Easy Slide On/Off Design
- Increases Color Saturation and Improves Colors


Let Op!! Deze filter past alleen op de GoPro Hero 3+/ Hero 4 standaard behuizing, dus niet op de Hero 3 behuizing of op de wrist housing hero 3 (let ook goed op als u een LCD of battery Bacpac bezit! dit zit meestal in een hero 3 behuizing) Zie de juist behuizing van de hero 3+/ Hero 4 hier onder:


Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Polarizer Venture Filter GoPro Hero 3+ / Hero 4De Hero3+ Venture Polarizer is ontworpen om de verblindende glans van bijvoorbeeld water, sneeuw of de lucht tegen te gaan. De filter verbeterd het contrast, de kleurverzadiging en gaat overbelichting tegen. Bij het verlichten van bijvoorbeeld glimmende voorwerpen kan door zowel voor het licht als voor de lens een filter te plaatsen een vrijwel "onzichtbare" verlichting bereikt worden. Zodoende kan de bron, meestal een reflectie van het verlichtingsarmatuur, geheel "weggeregeld" en daardoor vrijwel onzichtbaar gemaakt worden. Wel is er altijd sprake van enig blauw leklicht, doordat de filters t.g.v. imperfectie van de fabricagemethode (jodiumkristallen) het licht niet 100% uitdoven. Bij de duurdere circulairepolarisatiefilters is dit effect kleiner.

Bij het fotograferen van voorwerpen achter glas, bijvoorbeeld in een museum, kan het spiegelende effect van het glas met behulp van een polarisatiefilter worden onderdrukt. Verder kan met een polarisatiefilter een foto worden gemaakt van vissen en planten in een vijver, iets wat zonder filter nauwelijks mogelijk is. Een ander effect van het gebruik van een polarisatiefilter is dat een wolkenlucht veel meer contrast krijgt. Deze effecten zijn afhankelijk van de hoek waaronder het polarisatiefilter gebruikt wordt.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Polar Pro Aqua Red Filter 2.0 GoPro Hero 3+/ Hero 4

Polar Pro Aqua Red Filter 2.0 GoPro Hero 3+/ Hero 4

€ 34,95
Polar Pro Aqua Magenta Filter GoPro Hero 3+ / Hero 4

Polar Pro Aqua Magenta Filter GoPro Hero 3+ / Hero 4

€ 34,95